Kontaktieren Sie uns unverbindlich für Details / Informationen / Kooperationen / Möglichkeiten wie auch Sonderlösungen
im In- & Ausland zum Thema Flug zur Stratosphäre - unter Tel +43 1 214 42 92 oder office@weltraumwerbung.com.

 

 

Használja ki az új lehetőségeket az űrben. Szóköz, reklám a legújabb módja a reklám. Tedd a termék úgy néz ki tényleg kivételes jelenet és inspirálja nem csak a fogyasztók, hanem a média kérheti fel Önt az Ön számára

News | Weltraum | Werbung | Space Advertising | Flug | All >>

Mivel a hely a reklám egy egyedi, ultra -modern és újszerű módon kínálja a különböző tárgyak, termékek, logók állítsa be a jelenetet, és felhívják a figyelmet az üzleti, stb más formában, megtalálható az alábbi összes jelentést tett közzé ebben a témában.

Használja ki az új lehetőségeket az űrben. Szóköz, reklám a legújabb módja a reklám. Tedd a termék úgy néz ki tényleg kivételes jelenet és inspirálja nem csak a fogyasztók, hanem a média kérheti fel Önt az Ön számára. Nem látja a terméket a hihetetlen magas a mi bolygónk a háttérben - egy teljesen új perspektívát. Stb Különösen együtt a szociális média platformok, mint a Facebook, Twitter helyet biztosít a reklám különösen hatékony módja annak, hogy reklámozzák. Ön részesülnek a korlátlan elérhető az interneten, mert lehetőség van a képek és videók a "share ", és hatni, mint millió más ember.

Az univerzum inspirálja az embereket -, hogy meghódítsa azt! Egy speciális, rendkívül csendes léggömb a terméket, a logót, fotó, kabala, elektromos készülék, mobil telefon, így repült majdnem minden tárgyat az űrbe. Egy magasságban mintegy 30.000 méter, akkor nyugodt és ez a magasság, az is lehetséges, a görbület a föld egyértelműen és felismerik a végtelen fekete tér. Itt a tárgy magasságból 25000 - 45000 filmre és fényképezett. Ezekben a felvételek több mint 1000 km láthatósága lehetséges, és ezért a helyszínek és régiók nagy felismerhető. Talán az egyik vagy a másik ügyfél is felismeri szülővárosában.

Körülbelül egy óra múlva a sztratoszférában tele a léggömb. A szállított tárgy és a kamera a végén egy speciálisan kialakított ejtőernyő biztonságban egyikünk korábban számított mező. A leszállás az, hogy pontosan a pontos helyét a mi saját nyomkövető technológiát 1-5 km. A további során a repülés értékelik az aktuális tengerszint feletti magasság, a hőmérséklet, és küldte a képeket és videókat.

A reklám járatok jelentenek megfelelő járatok az űrbe, ők végzik a high -tech anyagok által jóváhagyott ATC. Ez magában foglalja a biztosítási vették. Bízunk benne, hogy a kapcsolat a foglalás és további információ!

Zuletzt geändert am: 09-03-2014 um 20:13

Zurück

Weltraum Werbung

  

Stratosphäre